Popularnost preko noći

ZVEZDA JE ROĐENA: Ilmin nastup na X Factor pregledan milion puta za 48 sati!

Za samo jedan dan Ilma je postala zvezda u celom regionu, a u prilog tome govori podatak da je njena interpretacija pesme "Ima jedan svet" Zorice Kondže na Jutjubu pregledana više od milion puta za samo 48 sati

Pop kultura
> 03:14h

Devojčica Ilma Karahmet (13) iz Kiseljaka u Bosni i Hercegovini oduševila je žiri "X Factor", ali i sve gledaoce premijerne epizode najpopularnijeg pevačkog šou programa.

Za samo jedan dan Ilma je postala zvezda u celom regionu, a u prilog tome govori podatak da je njena interpretacija pesme "Ima jedan svet" Zorice Kondže na Jutjubu pregledana više od milion puta za samo 48 sati.

Fantastičan uspeh Ilma opisuje rečima: "Nikad se u životu nisam tako lepo osećala! Svako jutro se budim i prvo na Jutjubu gledam koliko je ljudi videlo moj nastup. Presrećna sam, ne mogu vam opisati koliko, nisam očekivala baš ovoliki uspeh. U školi me svi podržavaju, novinari me zovu, evo baš sam danas u jednom dnevnom listu proglašena za ličnost dana. Mama I tata su van sebe od sreće, mnogo su ponosni na mene", kaže oduševljena Ilma.

Sledeća epizoda "X Factor" emitovaće se u utorak 5. novembra u 21:15 sato na TV Pink.

http://www.youtube.com/watch?v=Tj4yN8XNBh4