Farma 5

DIVNA SREDILA DRUGARICI: Suzana Perović gazduje imanjem!

Nova gazdarica je za svog potparola postavila Saru koja je ženama odmah naredila da se našminkaju i ništa ne rade

Stars
> 23:58h

Divna Karleuša, novinarka, koja je sinoć izbačena sa Farme, za gazdu je postavila svoju drugarici Suzanu Perović. Voditeljka je rekla da su tu njenu odluku svi očekivali i da niko na imanju nije iznenađen. Divna je posla i vrlo zanimljivo pismo, koje je počela receptom za palačinke i dala im savet da ih peku i dele sa svima, a potom je o svakome rekla po jednu reč sem o Zorici Marković gde je ostalo prazno mesto.

"Šteki je laka paljevina, ali časna duša, Jelena Golubović treba tri bromazepan na dan, Vajs dobar momak, Marijana - lepa i preterano nasmejana, Lepi Mića - genije, genije, genije, Edin jednom reprezentativac, uvek reprezentativac, Katarina sa šminkom seks bomba bez šminke preslatko dete, Sloba ponos Saše Popovića, Marko Vukota ponos Crne Gore, Ivan - Tržan duhovit, Ceca prava vojvođanska dama, Simonida pokazala da i buce znaju biti seksepilne", napisala je Divna i za gazdu postavila Suzanu.

"Za gazdu postavljam ženu koju s pravom 30 godina smatraju najzgodnijom u celoj bivšoj Jugi", napisla je Divna, a Suzana joj se zahvalila.

"Saru postavljam za svog potparola i srediću da se ne dere. Ja neću nikome naređivati", rekla je Suzana, a Sara je dodala da danas žene neće ništa raditi nego treba da se srede našminkaju i sednu da piju kafu.