Dopale joj se stvari

SEVERINA NA POČETKU KARIJERE: Nisam imala šta da obučem, pa sam nosila mamine stvari!

Moja mama je moj modni uzor,al eto, zvala mi je da mi kaže da je nesrećna jer nemam šta da obučem, a meni je to bilo sve strašno šik

Stars
> 13:30h

Pevačica Severina Vučković osvojila je nagradu "Elle style" u kategoriji najboljeg selebriti stila. Ona je tom prilikom izjavila da joj je mama modni uzor i da je u svojim prvim spotovima nosila njene kombinezone i košulje.

Seve je na događaju sve oduševila svojom modnom kombinacijom, ali i krunom koju u poslednje vreme nosi na skoro svim događanjima. Pevačica je u šali rekla da krunu nosi u čast krštenja malog britanskog princa Džordža.

Pevačica je naglasila joj je mama uzor što se tiče mode i oblačenja. "Moja mama je moj modni uzor. Prava je džepna Venera, bila je jako slatka. Kada gledam njene fotografije, uživam, oblačila se skromno, u skladu sa svojim primanjima, ali vrlo skladno. Za babu baš i ne mogu to da kažem jer sam je uvek viđala u crnom, sa maramom ili s pletenicom na glavi. Ali ona je bila strašno duhovita, baba mi je ikona duhovitosti", rekla je Severina.

"U svojim prvim spotovima kao 20-godišnjakinja nosila sam njene kombinezone i košulje. Majka me zvala da mi kaže da je nesrećna jer nemam šta da obučem, a meni je to bilo sve strašno šik. Npr, u spotu "Kad si sam" nosim njenu košulju", s ponosom je otkrila Severina.