Foto: Damir Dervisagic

Lični razlozi

NE ŽELI SUKOBE: Aca Lukas podneo ostavku u FK Timok

Poznati estradni umetnik odlučio da se povuče iz zaječarskog kluba jer je naišao na sitne otpore

Fudbal
> 10:36h

Jedan od najpopularnijih pevača Aleksandar Vuksanović, alijas Aca Lukas, podneo je ostavku na mesto predsednika Fudbalskog kluba Timok.

Lukas je, kako prenose beogradski mediji, obavestio o svojoj odluci generalnog sekretara kluba Dragana Paunovića, a ostavka je jednoglasno usvojena na sednici Upravnog odbora.

"Aca Lukas je uspešno predvodio Timok, ali iz ličnih razloga podneo je ostavku. Odlično poznaje fudbal, cenjen je i uvažavan od svih igrača i saradnika, a i navijači su ga poštovali. Marketinški je vukao dobre poteze u korist Timoka i šteta što više neće biti na čelu plavo-belog broda. Uvažili smo njegove opravdane razloge, zahvalio se na korektnoj saradnji, ali uveren sam da će i dalje biti uz nas, na putu do Prve lige", rekao je posle sednice Paunović.

Aca Lukas je nešto drugačije obrazložio svoju odluku.

"Podneo sam ostavku iz ličnih razloga, kao i nemogućnosti da proturim svoje ideje, dobre i korisne za klub. Naišao sam na neke sitne otpore, a nisam čovek koji hoće da se konfrotira, pa sam se povukao. Ostavka ne znači i odlazak iz fudbala, dalji koraci biće interesantni", rekao je Aleksandar Vuksanović.