Foto: Marina Lopičić

Enigma oko selektora

MOŽDA ODEM SUTRA: Siniša Mihajlović ne zna ništa o svom statusu

Čeka Selektor „orlova“ ističe da prvo FSS treba da donese odluku o njegovom ostanku na klupi naše reprezentacije

Fudbal
> 18:34h

Saga o Mihi se nastavlja! Siniša Mihajlović kazao je da i sutra može da ode s mesta selektora naše reprezentacije ako tako bude tražio Fudbalski savez Srbije. On je demantovao da će u skorije vreme preuzeti neki klub iz Serije A, pošto se poslednjih dana spekuliše da bi mogao sesti na klupu Sampdorije ili Lacija. - Ne razmišljam o tome da su predstojeće dve utakmice oproštajne, radim kao da mogu da ostanem 10 godina, ali i da odem već sutra. U nekom smislu ne mogu sam da odlučujem, prednost dajem FSS, koji treba da povuče prvi potez. Ako me ne pozovu do kraja meseca, videćemo šta će biti - poručio je Mihajlović i nastavio: - Ja sam selektor Srbije i ne želim da pričam o Sampdoriji i Laciju, jer ti italijanski klubovi imaju trenere. Siniša Mihajlović je otkrio da neke selekcije nisu htele da igraju sa Srbijom jer se plaše naše reprezentacije. - Mislim da smo ekipa koja iz dana u dan izgleda sve bolje, ali moramo popraviti još mnogo toga u igri. Neke reprezentacije nisu htele da igraju s nama jer su želele slabije protivnike. Zbog toga smo zakazali utakmicu sa selekcijom novinara, koja nam služi da vidimo igrače iz Srbije, kao i one koji igraju u inostranstvu - zaključio je Mihajlović.

Ignjovski dobio ćerku Selektor „orlova“ rekao je da je Aleksandar Ignjovski dobio ćerku i da neće igrati u naredne dve prijateljske utakmice protiv selekcije novinara i Rusije. - Ignjovski se nalazi na spisku, ali neće doći na pripreme reprezentacije jer je dobio ćerku, i želim da ga poštedim ove akcije. Povređeni su Sulejmani i Krstičić, dok su u mladoj reprezentaciji Nastasić, Marković i Mitrović - istakao je Mihajlović.

SPISAK Bez iznenađenja Selektor Siniša Mihajlović odredio je spisak igrača za predstojeće dve prijateljske utakmice, na kojem se nalaze sledeći igrači: Golmani Vladimir Stojković Željko Brkić Damir Kahriman Odbrana Antonio Rukavina Branislav Ivanović Milan Biševac Aleksandar Kolarov Nenad Tomović Branislav Trajković Nikola Maksimović Sredina terena Aleksandar Ignjovski Ivan Radovanović Nemanja Matić Luka Milivojević Radosav Petrović Dušan Basta Ljubomir Fejsa Andrija Živković Dušan Tadić Zoran Tošić Napadači Filip Đuričić Filip Đorđević Stefan Šćepović