Foto: Zorana Jevtić

Potvrđeno pisanje Kurira

LJUBA PANTOVIĆ POSTALA BABA: Aleksandra i Čabarkapa dobili devojčicu!

Aleksandra S. (17), ćerka bivše učesnice rijalitija „Farma“, donela na svet ćerku, čiji je otac bivši dečko njene majke Aleksandar Čabarkapa

Stars
> 17:00h

Sapunici nikad kraja. Da je život ipak zanimljiviji od rijalitija, dokazuje podatak da je Ljuba Pantović (34), bivša učesnica rijaliti-šoua „Farma“, u sredu postala baka, a unuku su joj, kao što je Kurir i najavljivao, podarili bivši dečko Aleksandar Čabarkapa (33) i maloletna ćerka Aleksandra (17), koja se porodila u Gradskoj bolnici u osmom mesecu trudnoće! Aleksandra S., koju je sportistkinja rodila u braku s Karađorđem Subotićem, ostala je trudna s tadašnjim maminim dečkom nakon što se Ljuba uselila na imanje u Lisoviću, gde je ostala nekoliko meseci. I dok je ona preko televizije pozdravljala svog dragog, on je već uveliko bio u vezi maloletnicom, koja mu je navodno ostavljena na čuvanje! O njihovoj vezi svedočili su Karađorđev rođeni brat Srba Subotić, kao i sam Čabarkapa, koji se s mlađanom Aleksandrom čak slikao za pojedine novine! Uprkos svim činjenicama, Pantovićeva, poznata i po vođenju treš emisije „Preljubnici“, po izlasku iz rijalitija za svoje porodične nevolje okrivila je - a koga bi drugog nego - medije! U svakom slučaju, čestitamo!

Ljuba Pantović

Sukob s dedom: Srećni tata u zatvoru! Aleksandar Čabarkapa (32) uhapšen je u avgustu ove godine zbog sumnje da je pokušao da ubije Karađorđa Subotića, bivšeg muža Ljube Pantović, kao i Beograđanina Bobana Krstića (30), pod čiji automobil je postavio eksplozivnu napravu. Pored toga, Čabarkapa se tereti za iznude, razbojništva, paljevine i nedozvoljeno nošenje oružja. Inače, Čabarkapa je oženjen i sa suprugom ima četvoro dece.