Plan: Bojović dao 400.000 evra za smrt Nikolinog ubice?

Vuk Bojović: Luka nije toliko blesav, nije naručio ubistvo!

Kako je mogao nekoga da angažuje kad mu u španskom zatvoru mere svaki udah, kaže Lukin otac, direktor zoo-vrta u Beogradu

Crna Hronika
> 09:30h

PODGORICA - Trač ili istina? - Priča o 400.000 evra, koje je Luka navodno platio za likvidaciju osobe koja je ubila Nikolu, najobičnija je glupost! To su priče koje se serviraju iz Beograda i od ljudi kojima je u interesu da naude Luki! Ovo je juče za Kurir rekao Vuk Bojović komentarišući navode crnogorskih medija da je njegov sin Luka (40), koji se nalazi u španskom zatvoru, angažovao ljude i platio im 400.000 evra da u crnogorskom zatvoru ubiju Sašu Cvetanovića (33), zvanog Pitbul. Cvetanović je, da podsetimo, osumnjičen da je 29. aprila u centru Beograda izrešetao Nikolu Bojovića (39). Panika u Spužu - Luka nije blesav da uradi tako nešto, pa on je u španskom zatvoru pod najstrožim mogućim merama! Njemu se tamo meri svaki udah, dozvoljen mu je kontakt samo sa tri osobe, sa mnom, sa suprugom i majkom! Kako je onda mogao da angažuje nekoga i još da plati 400.000 evra? I kome je uopšte palo na pamet da se frlja tolikim ciframa - rekao je Vuk Bojović za Kurir. Nakon što se u crnogorskim medijima pojavila informacija o navodnom krvavom planu Luke Bojovića, u Spužu, gde se Saša Cvetanović nalazi, zavladala je prava panika! - Dobili smo naređenje da u slučaju napada na Cvetanovića možemo da pucamo. Zatvorom kruže priče da je Luka naredio i platio njegovu likvidaciju, zbog čega smo svi na oprezu - kazao je za crnogorske medije zatvorski čuvar. Međutim, iz Uprave spuškog zatvora negiraju da je Cvetanoviću ugrožen život. - Zbog bezbednosne procene, Cvetanović je odvojen i sam je u ćeliji. Sam šeta, bez prisustva ostalih osuđenika, ali nije ugrožen i nema govora o tome da smo izdali naređenje da službenici pucaju ako ga neko napadne - rekao je izvor iz Spuža. U Nikolu 20 metaka Saša Cvetanović iz Vranja uhapšen je 29. avgusta u Podgorici zbog sumnje da je direktni počinilac ubistva Nikole Bojovića. Cvetanović se tereti da je u Nikolu Bojovića ispalio 20 smrtonosnih hitaca.

U španskom zatvoru... Luka Bojović

Povukao oroz... Saša Cvetanović

Izrešetan... Nikola Bojović

Akcija policije HAPŠENJA U CRNOJ GORI Serija hapšenja u Crnoj Gori počela je 16. jula, kad je Miloš Delibašić iz Beograda priveden u Budvi zbog sumnje da je umešan u ubistvo Nikole Bojovića. Potom su 25. jula uhapšeni Slobodan Šaranović (76) iz Danilovgrada zbog sumnje da je organizovao Bojovićevo ubistvo, kao i Ratko Koljenšić (36) iz Nikšića zbog sumnje da je na dan ubistva pokazao Cvetanoviću ko je Nikola Bojović. Poslednje hapšenje dogodilo se 29. avgusta, kad je uhapšen Saša Cvetanović.