Pao u sevdah

PROPIO 2.500 EVRA: Teslićanin ukrao novac od žene pa zaređao po kafanama!

L. B. je uhapšen nakon što je njegova nevenčana supruga M. P. u ponedeljak krađu prijavila policiji

Planeta
> 20:38h

Teslićanin L. B. uhapšen je zbog sumnje da je iz kuće svoje nevenčane supruge ukrao oko 11.000 maraka (5.500 evra), koje je nakon toga trošio po lokalnim kafanama.

Prema nezvaničnim informacijama L. B. je uhapšen nakon što je njegova nevenčana supruga, čiji su inicijali M. P. u ponedeljak krađu prijavila policiji.

"Ona je navela da joj je, tokom vikenda, nepoznato lice iz kuće ukralo kutiju u kojoj je bilo oko 11.000 maraka u različitim valutama", rekao je izvor upućen u istragu.

On pojašnjava da je lopov vrlo brzo otkriven i uhapšen kao i da je za vreme saslušanja priznao nedelo i vratio deo ukradenog novca.

"L. B. je vratio deo para i priznao da je ostatak ukradnog novca potrošio u ugostiteljskim objektima na području opštine Teslić. Protiv njega će Okružnom tužilaštvu u Doboju biti dostavljen izveštaj za krivično delo teške krađe", rekao je izvor.

Prema nepotvrđenim informacijama osumnjičeni je vratio polovinu ukradenog novca, a ostatak je uspeo da potroši po kafanama pre hapšenja. Ukradeni novac se nalazio u kutiji na spratu porodične kuće oštećene, sa kojom je osumnjičeni za krađu živeo zajedno u zadnjih mesec dana.