Foto: Fonet Ap

Zabavljaju je Ivanove prozivke

Nataša Bekvalac oprostila Ivanoviću što ju je nazvao kučkom u teranju

Ona je zaboravila da ju je voditelj vređao u svojoj emisiji i dozvolila mu da sedne pored nje u šouu „Tvoje lice zvuči poznato“

Stars
> 22:26h

Licem u lice! Nataša Bekvalac oprostila je Ivanu Ivanoviću sve uvrede. A nije ih bilo malo. Oni su se sreli na snimanju šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ na TV Prva. Nata je gost u žiriju u jednoj od narednih emisija koja je juče snimljena. A da sve bude još zanimljivije, njih dvoje su seli jedno pored drugog. Očito je da je Nataša ostavila daleko iza sebe sve one prozivke koje joj je Ivanović iz nedelje u nedelju upućivao. - Čitao sam da je Natašu Bekvalac napao čopor pasa. Nije ni čudo kad je stalno u teranju - jedna je od prozivki. - Nataša za sebe kaže da je slobodna žena. Ja slobodniju dugo nisam video - rekao je Ivan, a sada ju je video, i to uživo. Atmosfera na snimanju nije bila napeta. - Natašu kao da zabavljaju Ivanove prozivke, ni najmanje se ne ljuti zbog njih - kaže naš izvor. Ivan je pored Nataše podrugljivo pričao i o njenoj sestri Kristini, koja mu je, za razliku od Nate, žestoko odgovorila.

Ivanove prozivke SRBIJA STRAHUJE OD NATAŠE • Nataša Bekvalac kupila je stan od 200 kvadrata. Znate li zašto? Da se više ne pravi red u hodniku zgrade. • Nataša Bekvalac izjavila je: „Išla sam na spajanje duha i tela.“ Eto, čak je i duh morao da napusti telo kad je video kolika je gužva u poslednje vreme. • Đoković je humanitarac godine, mada nije ni upola davao kao Bekvalac. • Nataša peva „pozitivna sam“. Pola Srbije u strahu.