Foto: KURIR

Voditeljka Tvoje lica zvuči poznato

MARIJA KILIBARDA: Izblamirala bih se kad bih učestvovala u šouu!

Ne bih volela da učestvujem u TLZP, jer je to veliki izazov, oduzima dosta vremena, pripreme su ozbiljne, a ja ne umem da pevam i baš bih se blamirala, rekla je Marija

Stars
> 00:00h

Jedna od najpoznatijih televizijskih voditeljki, Marija Kilibarda, privlači pažnju gde god da se pojavi, a koliko se priča o njenoj harizmi i lepoti, toliko je i visina nezaobilazna tema. "Mnogo su mi dosadile priče na tu temu. Imam 182 centimetra i osećam se sjajno, nemam komplekse, jer da je tako, nikad se ne bih popela na štikle što inače stalno radim. Veliki broj javnih ličnosti je dosta niži od mene pa se zato čini da sam ja džin, ali nije tako. Uživam u svojoj koži", započinje priču Kilibarda, trenutno najaktuelnija zbog humanitarne emisije "Tvoje lice zvuči poznato".

Oprobali ste se u raznim televizijskim emisijama. Da li je "Tvoje lice zvuči poznato" format koji Vam najviše prija ili je u pitanju neka druga tematika?

"Emisija je sjajna i volim da je radim prvenstveno zbog toga što mogu da budem brbljiva, opuštena i euforična, takvi formati to dozvoljavaju. Ne osećam negativnu energiju kada je TLZP u pitanju, jer je pre svega humanitarnog karaktera, ljudi se okupljaju da gledaju i komentari su uglavnom pozitivni, što me raduje", kaže voditeljka.

Da li biste možda voleli da se oprobate i kao takmičar?

"Ne bih volela da učestvujem u TLZP, jer je to veliki izazov, oduzima dosta vremena, pripreme su ozbiljne, a ja ne umem da pevam i baš bih se blamirala. Obožavam da plešem, išla sam na moderan balet i folklor i ako bih imitirala volela, bih da bude to neko ko izgleda skroz suprotno od mene, na primer da bude muško i ćelav, karikiranje bi mi najviše odgovaralo", rekla je Marija i dodala da su svi takmičari sjajni i profesionalni, ali da su najveće otkrovenje su Aleksa Jelić i Ana Kokić.