Bolna operacija

ŠERON OZBORN: Suzila sam vaginu!

Supruga Ozija Ozborna otkrila je plastična operacija sužavanja vagine bila najgora i najbolnija procedura koju je uradila

Pop kultura
> 00:00h

Supruga Ozija Ozborna Šeron nema nikakvih problema da u javnosti priča o najintimnijim trenucima iz svog života. Ona je otkrila da je najbolnija plastična operacija koju je imala sužavanje vagine.

Gostujući sa Kolinom Farelom i Džeremijem Klarksonom u emisiji Grejma Nortona Šeron Ozborn je otvoreno govorila o svom životu. Norton je pohvalio njen mladalački izgled i kada ju je upitao za najbolniji zatev koji je imala na sebi.

"Suženje vagine! To je bila najgora i najbolnija preocedura", rekla je ona. Šeron, koja je sudija u britanskom šou "X factor", otvoreno je govorila i o svom odnosu prema deci. Ona je sa suprugom, pevačem benda "Blek sabat", Ozijem Ozbornom i njihovo dvoje dece, Keli i Džekom, snimala rijaliti šou "Ozbornovi". Šezdesetjednogodišnja Šeron je rekla da joj je najteže bilo da "bude tu" za decu dok su odrastala.

"Ozi i ja smo se navikli na jedan dobar način života, pa smo oboje radili da ga održimo. Za to vreme, naša deca su odrastala bez nas. To vreme se nikada neće vratiti", rekla je ona. Šeron je komentarisala i svoj brak koji se umalo raspao početkom godine.

"Ozi u kombinaciji sa drogom i alkoholom... Samo sam rekla: "Ne, ne pononovo". I odselila sam se. Sada samo ponovo zajedno, ali sve je na njemu. Sada se leči i trezan je. Prestao je sa drogom i pićem jer zna šta će izgubiti. On uvek kaže da smo kao hleb i puter, jednostavno idemo zajedno. Mi smo tim i to što sam ga napustila bila je najteža stvar koju sam uradila u životu", ispričala je Šeron.

http://www.youtube.com/watch?v=snN6V4bLTIw