Maneken se izvinjava

STANIJA NE MOGU BEZ TEBE: Filip pokušava da se pomiri

Panajotović je shvatio da bez Dobrojevićeve ne može i da mu mnogo nedostaje od kako su prekinuli svaki kontakt

Stars
> 21:42h

Iako su šanse za pomirenje Stanije Dobrojević i Filipa Panajotovića veoma male, maneken je objasnio kako se pokajao za sve loše što je uradio i doneo odluku da će se boriti svim snagama da vrati starletu. Panajotović je shvatio da bez Dobrojevićeve ne može i da mu mnogo nedostaje od kako su prekinuli svaki kontakt.

"Ja sam ishitreno reagovao i ružno je sve ovo ispalo. Mnogo mi je žao zbog svega i izvinjavam se devojci sa kojom proveo ovoliko vremena i što sam postupio klinački. Neću da pričam šta ću sada uraditi, ali ću se svakako boriti za nas. Znam da sam pogrešio i pokušaću da sve to ispravim. Želim da je vratim", izjavio je Panajotović.

"Bio sam nezadovoljan nekim svojim stvarima i zapostavio sam je, ali sam sve to sredio i stao na noge. I sada hoću da sa nama bude sve kao što je bilo i pre. Nedostaje mi i ne mogu bez nje", kaže maneken, koji ne poriče da je nekoliko sati čekao ispred Stanijinog stana u Novom Sadu, ali se straleta nije pojavila.

"To je privatno, zbog nečeg drugog", odgovorio je Filip na pitanje kako se osećao kada mu bivša devojka nije otvorila vrata.