TESNO: Nadi Topčagić iskipele grudi

Dragan Kadić
Nema gde da ih smesti Pevačica se na snimanju novogodišnjeg programa TV Skaj plus pojavila u malom korsetu, pa je imala problem s poprsjem

Uzano, pa ne mogu da stanu.
Nada Topčagić pojavila se na snimanju novogodišnjeg programa TV Skaj plus neprikladno obučena. Ona je u restoran „Jezero“ na Adi Ciganliji došla u premalom crnom korsetu, pa je pred svima pokazala grudi. Dosad je Nada o tom detalju vodila računa, pa je preko nedara uvek imala ešarpu ili ogrlice, zbog čega joj se ovakve situacije nisu dešavale. Međutim, jedan trenutak nepažnje i promašen broj korpi u koje smešta svoje grudi doveli su do toga da joj iskipe. A možda se Nadi dopalo to što je Vesna Zmijanac samo nekoliko dana ranije pred fotografe izašla u providnoj majici bez brushaltera, pa je i ona želela da pokaže da i njene grudi još nisu za bacanje.

Inače, na snimanju su, osim Nade, bili i Milica Pavlović, Jadranka Barjaktarović, Jašar Ahmedovski, Željko Vasić, Daria Stanojević i mnogi drugi, a građanima Srbije je sve najlepše u 2014. godini poželeo i ministar građevinarstva Velimir Velja Ilić.

Vesnina Kopija
NIKOLIJA GOLA NA MAMU

Nikolija Jovanović krenula je stopama majke Vesne Zmijanac. Ne samo kad je pevanje u pitanju već i stajling. Mlađana pevačica se pre neko veče u klubu „Stefan Braun“ pojavila u majici bez brushaltera. I njoj su se, baš kao i njenoj mami, videle grudi. Bukvalno je sve dala na uvid, kao da na sebi ništa nije imala. Nikolija je još jedan dokaz da je tačna izreka „kakva majka, takva ćerka“.