BEZ MILOSTI

SLAVICA I TANJA: Izbacite Staniju iz emisije!

Ćukterašica i Vojtehovska nisu želele da sede u studiju s Dobrojevićkom i nisu joj dozvolile da prisustvuje snimanju „Ja to tako“

Stars
> 14:32h

Nije im po volji. Slavica Ćukteraš i Tatjana Vojtehovski odbile su da budu u emisiji u kojoj je kao gošća trebalo da bude i Stanija Dobrojević. Da zlo bude veće po starletu, novinarka i pevačica bile su u različitim emisijama, te je ona provela ceo dan zaludna na Pinku. Ipak, krenimo redom. Stanija je tog jutra došla iz Novog Sada na dogovoreno gostovanje u emisiji „Ja to tako“. Puna dva sata provela je u šminkernici i kod frizera, i taman kad je trebalo da uđe u studio, došlo je do komplikacija. Videvši da će deliti emisiju sa starletom, Slavica je pobesnela! - Ja idem kući ovog momenta! Daj, bre, kako ste nas to sastavili! Po kojoj logici! - vikala je Ćukterašica na sve u studiju. Shvativši da će ostati bez gosta, voditeljka Ivana Baltić zamolila je organizatore da smire strasti, ili da nađu alternativno rešenje, što su i učinili prebacivši Staniju da gostuje u „Ja to tako“, ali u emisiju koja se snima nekoliko sati kasnije. Nažalost, i nakon tročasovnog čekanja ponovio se isti scenario. Ovog puta s Tatjanom Vojtehovski. - Bilo je zaista mučno gledati da je i iz druge emisije izbacuju - kaže naš izvor s lica mesta: - Videlo se da je voditeljki neprijatno, te je odlučila da uradi samo desetak minuta namenskog intervjua i zahvali joj se na dolasku. Čak ni tad starleta nije sedela u studiju s gostima, već je bila izolovana sa strane. Kad smo je pozvali za izjavu, nije htela da komentariše ovu neprijatnost, a u emisiji „Priča se, piše se...“ na sličnu temu Stanija je rekla: - Čini mi se da nema osobe na domaćoj javnoj sceni koja me bar jednom nije „pljunula“. To me ne potresa - kazala je Dobrojevićeva.

Stanija: Čini mi se da nema osobe na domaćoj javnoj sceni koja me barem jednom nije „pljunula“.To me ne potresa

Jelena Maćić STANIJA, PRVO SE OBUCI U Pinkovoj emisiji „Priča se, piše se...“ svoju nekadašnju suparnicu iz rijalitija „Survajver“ Jelenu Maćić Stanija je pitala za predlog šta je ove sezone u trendu, na šta joj je ova odbrusila: - Za početak bi bilo dobro da se obučeš.