Foto: Zorana Jeftić

Kritikuje rad uprave

SETIO SE: Babić priznao da su čelnici crno-belih grešili

Potpredsednik Partizana kaže da krivica za slabe igre aktuelnog šampiona ide na dušu Upravnog odbora i svih čelnika u Humskoj

Fudbal
> 16:52h

A ko će odgovarati? Jesenja titula fudbalera Partizana nikako nije pokazatelj da se u Humskoj ovog leta radilo dobro, već je to isključivo splet srećnih okolnosti. Svestan je toga i potpredsednik aktuelnog šampiona Ratomir Babić, koji ne krije da crno-beli nemaju tim kakav dolikuje najboljem srpskom timu, a prihvata da odgovornost za to ide na dušu članova najužeg rukovodstva kluba. Očajan prelazni rok - Najvažnije od svega jeste to što smo polusezonu završili na prvoj poziciji, a sad je pred nama deset dana u kojima treba da sednemo za sto i analiziramo urađeno. Iskreno rečeno, napravili smo mnogo grešaka. Loše smo odradili prelazni rok, dozvolili smo da nam odu igrači koji nisu smeli, ali novac je diktirao red poteza. Kad smo rešili finansije, već je bilo gotovo i nismo doveli adekvatna pojačanja - kaže Babić za Kurir i dodaje: - Konkurenciju u ekipi popunili su fudbaleri koji dugo nisu igrali i koji nisu bili u stanju da naprave razliku na terenu. Takođe, tokom sezone bilo je prilika da se oni razigraju, ali to se nije dogodilo i to sve treba da se analizira. Slede sastanci Iako se iz ovih reči Ratomira Babića može zaključiti da se kritika odnosi na rad sportskog direktora Alberta Nađa i trenera Vuka Rašovića, potpredsednik Partizana to demantuje: - Kao što sam rekao, svi smo grešili i ne bih spominjao imena. Upravni odbor je pravio greške i sad je na nama da ih zajedno ispravimo. Razgovaraćemo i pokušaćemo da pronađemo najbolje rešenje za klub.

Prvi spletom srećnih okolnosti... Fudbaleri Partizana

Na tapetu uprave...Albert Nađ

Albert Nađ ZASLUŽENO PRVI Sportski direktor Partizana Albert Nađ nije želeo da govori na temu statusa trenera Vuka Rašovića. - Uprkos svim problemima koje smo imali, uspeli smo da završimo jesen na prvom mestu i želim da svima iz kluba čestitam na tome jer su izneli veliki teret, na kraju se zasluženo nalazimo tu gde jesmo. Ćutali smo i radili jer smatram da je to jedini recept za uspeh i tako će biti i u budućnosti - poručio je sportski direktor Albert Nađ.