Foto: Nemanja Pančić

Otkrila na vreme

ANA NIKOLIĆ ODSTRANILA TUMOR NA DOJCI: Osećam se dobro!

Imala sam mali problem koji sam uspešno rešila hirurškom intervencijom i apelujem na sve žene da se zbog svog zdravlja redovno kontrolišu, rekla je pevačica

Stars
> 00:00h

Pop zvezda Ana Nikolić (35) podvrgla se operaciji dobroćudnog tumora na dojci koji je otkrila na redovnom ultrazvučnom pregledu početkom oktobra, kada je i operisana.

"Imala sam mali problem koji sam uspešno rešila hirurškom intervencijom i apelujem na sve žene da se zbog svog zdravlja redovno kontrolišu. Sada je sve u redu, osećam se nikad bolje", izjavila je Ana Nikolić.

Pevačica je nedavno svedočila na sudu jer ju je Manda Popović, devojka Ćazima Osmanija, pretukla. U želji da što bolje prikaže napad, Nikolićeva je čak i dizala noge na sudijin sto.

"Za dotičnu Mandu Popović nisam čula dok mi 8. avgusta nije slala preteće poruke preko drugarica. U jednoj je napisala: Ukoliko Ana sutra ne napusti Crnu Goru, creva će joj se vući ovde", ispričala je pevačica i detaljno opisala kako su je tukle zbog kontroverznog biznismena Osmanija.

Mediji su je prošle nedelje spojili i sa bivšim rukometašem Vladimirom Mandićem. Istina je, međutim, da je Ana kupila stan i preselila se u njegovu zgradu, što je podstaklo spekulacije o navodnoj romansi, samo zato što stanuju na istoj adresi. Mandić je istakao da je sve u najboljem redu u njegovoj vezi sa glumicom Marijom Petronijević, a zgodna pevačica ne opterećuje se previše insinuacijama o svom životu pa i dalje marljivo nastupa do tri puta nedeljno pripremajući se usput i za doček Nove godine koji će provesti radno u hotelu Hajat.