Niko neće da sluša pevača nasilnika

PUKAO: Siledžija Adil prodao samo dve karte za proslavu Nove godine!

Otkako je Kurir otkrio da je Maksutović prebio ženu Anu, za njegov nastup u najluđoj noći rezervisane samo dve ulaznice

Stars
> 00:00h

Siledžiju niko neće. Nakon što je pretukao suprugu Anu, ćerku Džeja Ramadanovskog, Adil Maksutović se smučio i publici. Kako Kurir saznaje, otkako je objavljena vest o pevačevom nasilničkom ponašanju, više nijedna karta nije prodata za njegov novogodišnji nastup u jednom beogradskom lokalu. Niko ne dolazi po karte Pozvali smo broj na koji se rezervišu ulaznice za doček Nove godine na tom mestu, a dečko koji se javio potvrdio nam je da je prodaja pre incidenta išla bolje. - Juče je zvao neko za dve rezervacije, ali još nije preuzeo karte. Ja i dalje delim letke, pa možda se još neko javi! Kako bismo proverili naša saznanja da je interesovanje za Adilov nastup rapidno opalo zbog toga što je pretukao ženu, kontaktirali smo i jednog od suvlasnika kluba u kome je Maksutović ugovorio tezgu. - Vi snimate ovaj razgovor, zar ne? Pišite šta hoćete jer imate tu vašu novinarsku slobodu - rekao je Nikola. Gazda kluba ljut Kada smo objasnili da zovemo kako bismo proverili informaciju, odgovorio je: - Ne znam ja da li je opalo interesovanje ili nije! Mi idemo s tim, pa šta bude! Onda je iz čista mira povisio ton i počeo da optužuje novinare koji se bave ovom temom i poručio nam da umesto toga pogledamo šta nam se dešava sa državom! - Nemate o čemu da pišete pa pišete o Adilu četiri dana! Što ga ne razapnete na Terazijama?! Ljudi nemaju šta da jedu, a vi pišete o njemu! Što o tome ne pišete?! Očigledno čovek nije mogao da se kontroliše, pa je počeo da viče na nas jer ni sam ne zna šta mu je činiti u ovakvoj situaciji! Pozvali smo i Adila, ali njegov broj je ostao nedostupan.

Ne oprašta... Adil molio Anu da se pomire zbog njegove karijere

Pravi drug I PORED PROBLEMA UVEK TU ZA PRIJATELJE Džej Ramadanovski ovih dana proživljava pravi pako jer mu je zet Adil prebio ćerku, ali i pored toga stigao je na slavlje kod svog prijatelja. Naime, njegov drug, poznati zlatar Nebojša Bojović, na popularnom splavu „Akapulko“ organizovao je proslavu povodom godišnjice firme i Džej je došao među prvima da mu čestita dugogodišnje uspešno poslovanje. Zbog cele frke koju ima, Ramadanovski se nije dugo zadržao, ali je još jednom pokazao da je i u najtežim situacijama pravi drug.

Preko interfona KRIJU SE IZA ZATVORENIH VRATA Kako bismo stupili u kontakt s pevačem, otišli smo u Kotež gde živi. Pošto nije bio kod kuće, pozvonili smo na interfon njegovih roditelja i javila se njegova majka. - Adil će se oglasiti kada bude došlo vreme za to - rekla nam je, ali nije otvorila vrata. Otišli smo i do Ane, koja sada živi kod majke, ali ni tamo niko nije otvorio, iako smo čuli glasove u stanu. (M. D.)