Prva pritekla u pomoć

CECA SPASAVALA IZ SMRSKANOG AUTOMOBILA: Nisam heroj, samo sam odreagovala ljudski!

Probudio ju je silovit prasak. Udes se dogodio rano jutros oko 3.30 kada je auto udario u obližnju banderu. Odmah je pozvala hitnu pomoć i strčala dole

Crna Hronika
> 00:00h

BEOGRAD - Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović prva je pritekla u pomoć povređenima u nesreći koja se rano jutros, oko 3 časa, dogodila nedaleko od njene vile u Ljutice Bogdana, kod stadiona Crvene zvezde.

Udarac je bio toliko silovit da ga je iz kuće čula i Ceca koja je posle pozivanja hitne i sama pritekla u pomoć povređenima u automobilu.

"Na moj poziv Hitna pomoć i policija odmah su se odazvali. Došli su i vatrogasci. Sve se dogodilo u nekoliko minuta. Ne smatram to, kako vi kažete nikakvim podvigom, samo sam odreagovala ljudski", rekla je Ceca za Story.rs.

Ona je i pomagala u akciji spasavanja mladića koji su nakon vađenja iz okvira smrskanog četvorotčkaša, prevezeni u Urgentni centar. Potresena pevačica celu noć nije mogli da zaspi, iako je već danas čeka let za Cirih gde večeras ima koncert.

Ceca kaže da ju je usred noći probudio prasak. Pomislila je da je nešto udarilo u zidine njenog doma na uglu Sokobanjske ulice i Ljutice Bogdana ali ju je obezbeđenje obavestilo da se automobil sa tri mladića zakucao u obližnju banderu. Pozvala je Hitnu pomoć i policiju i pre nego što su oni pristigli istrčala iz kuće sa željom da pomogne nesrećnim momcima.

Portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura potvrdila je da se nesreća dogodila ispred Cecine kuće kao i da je hitna na mesto nesreće stigla u tri časa i šesnaest minuta.

"Nezgoda se dogodila u Ljutice Bogdana, ispred Cecine kuće. Vozač je automobilom udario u banderu i zadobio razderotinu glave u čeonoj regiji, kao i tupu povredu levog kolena. Nije gubio svest i stabilnih je vitalnih funkcija. Odvezen je na reanimaciju Urgentnog centra. Muška osoba koja ima dvadeset i tri godine u svojstvu suvozača zadobila je razderotinu glave sa leve strane slepoočne regije, tupu povredu grudnog koša i imao je krizu svesti što znači da je moguć i potres mozga. Stabilnih je vitalnih funkcija i odvezen u Urgentni centar. I treća osoba imala je povredu vrata, tupu povredu obe potkolenice i nije gubio svest", kaže za Story.rs Nada Macura.