Farma 5

EKREM IZGRDIO MARIJANU: Slušaj devojko, nije ti ovo hotel!

Slušaj ti devojko! Ovo je farma, nije ti ovo hotel! Ne možeš ti po ceo dan da spavaš, podviknuo je Ekrem misici, i dodao da bi trebalo da se prihvati nekog posla

Stars
> 14:00h

Nije prvi put da se Marijana Leontijević nađe na udaru ostalih farmera, koji smatraju da misica nit voli niti zna da radi po kući. Njima se ovog puta pridružio i Ekrem Jevrić.

Marijana Leontijević više je puta pokazala da baš i nije vična kućnim poslovima. Ne zna da oljušti luk, ispeče krompir... nekim farmerima to je bilo smešno, dok su drugi pak, i to uglavnom farmerke, često ogovarali Marijanu zbog toga, smatrajući da ispada "smešna i glupa u društvu".

S druge strane, Marijana se pravdala time što joj do sada nije ni bilo potrebno to da nauči. "Uvek mama kuva, imamo i ženu koja dolazi s vremena na vreme da kuva... isto tako je i sa ostalim kućnim poslovima", govorila je Marijana u više navrata, i dodavala da kada ne jede kod kuće, jede u restoranima, tako da nije ni bilo potrebe da nauči da kuva.

Međutim, sada joj ne zameraju samo to što ne kuva, već i što se izležava preko dana. Prigovorio joj je čak i Ekrem Jevrić. "Slušaj ti devojko! Ovo je farma, nije ti ovo hotel! Ne možeš ti po ceo dan da spavaš", podviknuo je Ekrem misici, i dodao da bi trebalo da se prihvati nekog posla. Na to se Marijana u svom stilu samo osmejkivala.