Ljudi skloni eksperimentisanju

RENDGEN RAZOTKRIVA TAJNE: Šta se sve našlo u ljudskim nosevima, anusima i penisima

Namerno ili nslučajno u različitim šupljinama na telu našli su se raznorazni predmeti, a većina ih je otkrivena rendgenskom snimkom

Ludi svet
> 00:00h

Proteklih godina američka Komisija za inspekcijski nadzor opšte sigurnosti proizvoda na tržištu kreirala je otvorenu bazu podataka prikupljenih iz Hitnih službi širom zemlje. Namerno ili nslučajno u različitim šupljinama na telu našli su se raznorazni predmeti, a većina ih je otkrivena rendgenskom snimkom.

U ušima su se našle semenke, četkica za šminku, kuglica, leptir, čokoladice, kamenje i papiri. U nosu su završili čepići za uši, pastele, privesci, kovanice, baterije, sunđer, dekorativni kamenčići, gumice za brisanje i perlice. U grlu pacijenata zapeo je i detrdžent, zviždaljka, verenički prsten, šrafovi, klupko vune, ali i pčela.

Skloni eksperimentisanju, neki su u svoj penis gurali magnetne kuglice, kockice, antene, igle za pletenje, ćorke, nokte, plastične cevčice, konac za zube, žicu, a jedan je ugurao domino pločicu "kako bi zadovoljio dame".

U vaginama su završile tube lepka, ukosnice, vibrirator za prst, toaletni papir, crvi, kašičice, plastične boce, a jedna devojka ugurala papirne maramice kako bi mogla imati seksualne odnose tokom menstruacije.

Ipak, u anusu se našlo najviše neobičnih predmeta. Rendgenski snimci otkrile su olovke, bočice šampona, bočice losiona, sijalicu, čep za kadu, staklo, čarape, vrećice za led, kraj garnišne, a jedan pacijent je kazao kako ga je "veoma svrbelo pa je uzeo daljinski upravljač da stane mukama na kraj".

Ali, tu se spisak ne završava - u analnom otvoru zapeli su i vibratori, kao i oni još zapakovani, kao i njihove baterije, upaljači, igračke, četkice za zube i sapuni, a u bazi podataka našla se i izjava jednog pacijenta koji se navodno napio i onesvestio, a ujutru kad se probudio u anusu su mu bile kašićice i vibrator.

Foto: Brazilska savezna policija