Uplašila se roditelja

UŽAS: Rodila dete pa ga bacila kroz prozor

Njena majka, koja nije ni znala da joj je ćerka trudna, nekoliko sati posle toga je slučajno pogledala kroz prozor koji gleda na unutrašnje dvorište i tamo ugledala bebu

Planeta
> 09:56h

MADRID - Španska policija je uhapsila ženu koja je, pošto se u tajnosti porodila u kući svojih roditelja u madridskom naselju Kaniljehas, bacila svoje tek rođeno dete kroz prozor, objavili su lokalni mediji.

U policijskom saopštenju se navodi da se žena porodila rano ujutro na katolički Badnjak, 24. decembra, a nakon što je prerezala pupčanu vrpcu, dete je umotala u farmerke i bacila kroz prozor.

Nedugo posle toga je od roditelja zatražila da je zbog obilnog krvarenja prevezu u bolnicu. Njena majka, koja nije ni znala da joj je ćerka trudna, nekoliko sati posle toga je slučajno pogledala kroz prozor koji gleda na unutrašnje dvorište i tamo ugledala bebu.

Ona je zatim brzo sišla po dete i obavestila policiju. Policajci su bebu pronašli promrzlu i bez pulsa, pa su preduzeli reanimaciju sve do dolaska hitne pomoći. Dečak je preživeo, ali se nalazi u teškom stanju.

Majka je uhapšena pod optužbama za pokušaj ubistva, saopštila je policija.