Produkcija muzičkog takmičenja ništa ne prepušta slučaju

IZGLEDAĆE SVETSKI: Englez režira srpski X faktor!

Džon Spenser, koji radi s Rijanom, biće zadužen da prva emisija popularnog šoua izgleda svetski kad bude bila emitovana uživo 7. januara na Pinku

Pop kultura
> 00:00h

Vrhunska produkcija u Srbiji! Popularni šou „X faktor“ kreće sa emitovanjem uživo i prva emisija biće emitovana 7. januara u 21.15 na Pinku. Da sve bude na svetskom nivou angažovan je Džon Spenser, reditelj iz Engleske. On i njegov tim mogu se pohvaliti radom s pevačicom Rijanom i prenosom dodele velikih muzičkih nagrada, poput Brit nagrada. Iz baraža u finale - Pripreme su uveliko u toku, a u prvoj emisiji, koja će biti emitovana uživo, čekaju nas brojna iznenađenja! Pored sjajnih nastupa takmičara, saznaćemo i kako su gledaoci glasali u baražnom glasanju i ko od kandidata iz svake grupe ima najviše glasova publike. Visoki standardi Gledaoci će potom odlučiti koji takmičar će se pridružiti ostalim finalistima u borbi za glavnu nagradu i titulu pobednika prvog regionalnog „X faktora“ - ističe Milena Popović, PR menadžer ovog popularnog TV formata. Svetski standardi već su stigli u Srbiju, a kako izgleda šou kad ga zajednički rade Srbi i Britanci, moći ćemo da vidimo već za tri dana. (Lj. R.)

Spremne da zapevaju uživo... Finalistkinje „X faktora“

Nema tremu... Maja Novaković sa ćerkom

Maja Novaković TEŠKO MI PADA ŠTO NISAM S ĆERKOM Maja Novaković, ćerka Ljubiše Stojanovića Luisa, nema tremu pred prvi nastup uživo u nastavku takmičenja. - Zadovoljna sam pesmom koju ću pevati u prvom lajvu. Spremna sam za dalji tok takmičenja, celodnevne pripreme su naporne, ali mi ne smetaju. Jedino što mi teško pada je odvajanje od moje ćerkice - kaže Maja.