Foto: Dimitrije Popović

Komentarisao na Tviteru

FILIP ISPROZIVAO PAROVE SA FARME: Kakva je ovo sprdnja, bljuc!

Maneken i bivši učesnik Farme koji je nedavno i raskinuo svoju rijaliti vezu sa Stanijom Dobrojević, u toku emisije je komentarisao na Tviteru

Stars
> 12:32h

Da li zbog ličnog lošeg iskustva ili jednostavno ne veruje novim parovima rijaliti programa, Filip Panajotović je izneo oštre stavove na Tviteru. U toku emisije "Narod pita" u kojoj su gosti bili parovi iz Farme, odnosno Katarina Grujić i Boris Stamenković, kao i Sara Trajanović i Aki Marković koji su obelodanili svoju vezu.

Pričali su o tome kako su se pomirili nakon Sarinog izlaska sa imanja i flerta sa Ivanom Marinkovićem. Svi odgovori ovog para delovali su smireno i dogovoreno, tačnije kao da se nikada nisu svađali i kao da Aki nije imao devojku dok je Sara bila na imanju.

Maneken i bivši učesnik Farme koji je nedavno i raskinuo svoju rijaliti vezu sa Stanijom Dobrojević, u toku emisije je komentarisao na Tviteru.

"Ljudi je l' vi gledate sprdnju na Pinku? Ja ne verujem. Bljuc. Ja bre ne verujem! Umirem od smeha majke mi", napisao je Panajotović.