Foto: Reuters

Srpkinja "pala" u četvrtfinalu Hobarta

NIŠTA OD POLUFINALA: Samanta Stosur zaustavila Bojanu Jovanovski!

Jovanovski je danas u četvrtfinalu poražena od prvog favorita domaće teniserke Samante Stosur s 2:0, po setovima 6:3, 6:2

Tenis
> 20:20h

HOBART - Srpska teniserka Bojana Jovanovski nije uspela da se plasira u polufinale WTA turnira u Hobartu. Jovanovski je danas u četvrtfinalu poražena od prvog favorita domaće teniserke Samante Stosur s 2:0, po setovima 6:3, 6:2. Ovo je bio drugi međusobni duel srpske i australijske teniserke i drugi trijumf Stosurove. Srpska teniserka je za plasman u četvrtfinale zaradila 5.900 dolara i 60 WTA bodova. Jovanovski odlazi u Melburn gde će učestvovati na prvom gren slem turniru sezone Australijan openu, koji počinje 13. januara.

http://www.youtube.com/watch?v=C5LBXF1DKB4
Jovana Jakšić je startovala pobedom u kvalifikacijama za Ozi open. Ona je u prvom kolu nadigrala Slovenku Petru Rampre s 6:2, 6:4, dok je Aleksandra Krunić izgubila od Kazahstanke Zarine Dijas s 6:3, 2:6, 6:4. Jakšićeva će u drugom kolu igrati protiv Rumunke Irine-Kamelije Begu. Ilija Bozoljac će se u drugom kolu kvalifikacija sastati sa Slovakom Andrejom Marinom, a rival Dušanu Lajoviću biće Hrvati Toni Androić.