Foto: Dado Djilas

Saobraćajna nesreća kod Šida

JEŠIĆ SLETEO S PUTA: Udarili smo u ogradu sa 30 na sat, drugarski je što brinete!

Prema prvim izveštajima, na putu je bila magla, pa se pretpostavlja da su slaba vidljivost i klizav kolovoz uzrokovali nesreću

Crna Hronika
> 00:00h

SREMSKA MITROVICA/ŠID - Udario u zaštitnu ogradu. Potpredsednik vojvođanske Vlade Goran Ješić, doživeo je oko 18 sati saobraćajnu nezgodu, kada je na putu Kuzmin-Kukujevci, automobilom sleteo sa kolovoza. Kako saznajemo, Ješić je u automobilu bio sa njegovom suprugom i oni nisu povređeni.

Nezvanično, Ješić se vraćao sa slave u Kuzminu i upravljao je privatnim vozilom beogradskih registarskih oznaka, a pretpostavlja se da je do izletanja sa puta u blizini pružnog prelaza došlo zbog guste magle i nanosa blata na kolovozu. Na automobilu je pričinjena materijalna šteta, a na mestu događaja policija je obavila uviđaj.

- Do saobraćajne nezgode je došlo oko 18 sati kod pružnog prelaza na putu između Kuzmina i Kukujevca. Vozilom je upravljao Goran Ješić, a saputnik je bila njegova supruga. U sudaru nije bilo povređenih - potvrđeno je za Kurir u policiji u Sremskoj Mitrovici.

I Goran Ješić je sinoć putem SMS-a potvrdio za Kurir da je imao saobraćajku i zahvalio se na brizi, a na svom profilu na Tviteru je napisao: - Sve je ok. Udarili u zaštitnu ogradu zbog blata i magle sa 30km na sat. Hvala što brinete. Drugarski je. (A. S. B. - S. S.)