Članica grupe 4U

X FACTOR: Da li prepoznajete ovu lepoticu?

Ovu lepoticu smo imali prilike da vidimo u malo drugačijim, opuštenijim izdanjima, ali ova fotografija nas je ostavila bez daha

Pop kultura
> 13:34h

Vanja Mišić, dvadesetjednogodišnja Banjalučanka, članica grupe “4U“ zajedno sa svoje tri koleginice već se može pohvaliti velikim brojem fanova koji pomno prate njihove nastupe u poznatom pevačkom šou programu "X Factor.

Da ove četiri mlade dame imaju stila i umeju da se transformišu vidimo i na fotografiji koju su ove talentovane devojke dobile od svojih fanova. Pored neosporne lepote, Teodora, Katarina, Lana i Vanja su po njihove mentorke Kristine odgovorne i vredne devojke, sa odličnim vokalnim sposobnostima koje, po mnogima najzahtevniji sudija "X Factora“, neretho hvali na društvenim mrežama.

U prošloj epizodi videli smo ih u numeri pop zvezde Keti Peri, a sudeći po Kristininoj najavi u sledećoj epizodi čeka nas specijalno iznenađenje.

"4U. Sledeći LIVE sledi something really special!”, napisala je Kovač na svom FB profilu. Verujemo da će nas u utorak i novi moderni stajling grupe 4U ostaviti bez daha!

http://www.youtube.com/watch?v=UD9O3lyYi8g