Pevačica se uključila u prepirku između supružnika

AFERA ALIBABIĆI Seka Aleksić: Jovana je idiot željan pažnje

Pevačica poručila manekenki da bi joj bilo bolje da se slikala gola za muški magazine nego što blati muža zarad popularnosti

Stars
> 23:42h

Seka Aleksić na Tviteru podržala Danijela. Folkerka se oglasila povodom sage o Alibabićima, koja traje već nekoliko dana. U priči o razvodu Jovane i Danijela najviše je osudila način na koji manekenka blati bivšeg partnera i čoveka s kojim je živela i bila u braku.

- Ma, koga briga šta je istina, ali to javno pljuvanje parova mi je bljuc! Koliki idiot treba da budeš da bi svakog dana za medije pričao o svom privatnom životu i zgražavao narod! Je.ala te popularnost koju tako silno želiš - napisala je Seka i naglasila: - Mediji imaju pravo da pišu sve ono što kažeš, a na tebi je šta ćeš reći.Očigledno i sama zgrožena količinom uvreda iznesenih na račun kolege, pevačica je na svoj način protumačila zašto mu sve to bivša farmerka radi.

- Ma, željna pažnje! Ko joj drma kavez da priča svaki dan nešto novo i pljuje po čoveku za kog se udala. Pljuje po sebi dalabu - zaključila je Aleksićka, a onda se zapitala: - Zar nije lakše da se slika gola i završi u CKM, a ne ovako, zaboga!Time je Seka i zaključila ovu temu.