Foto: Reuters

Pričaju svašta

ZVEZDE I LJUBAV: 5 saveta poznatih ličnosti koje ne treba da poslušate

Kada su u pitanju ljubavni problemi, zašto bi iko mislio da bi poznate ličnosti mogle da daju fantastičan savet?

Pop kultura
> 02:44h

Kada su u pitanju ljubavni problemi, zašto bi iko mislio da bi poznate ličnosti mogle da daju fantastičan savet? Tek oni imaju veliki broj neuspelih veza, raskida, veridba posle par meseci zabavljanja i razvoda čim se pojavi prvi problem. Bez obzira, svi i dalje vole da pročitaju neki savet od svoje omiljene poznate ličnosti. A šta oni to znaju što običan svet ne zna? Kako deluje, i ne znaju baš mnogo. Oni često izjavljuju klišeirane fraze, zaboravljaju da istaknu značaj komunikacije, a ponekad daju sasvim užasne savete kojih niko ne bi trebalo da se pridržava:

1. Gvinet Paltrou

"Šta god on uradio i kako god se vi osećali povodom toga, uradite sasvim suprotno. Ako vas je iznervirao, idite kod njega sa ljubavlju i pružite mu oralni seks", otkriva Gvinet način na koji rešava probleme sa suprugom Krisom Martinom.

2. Adam Levin

"Volim da se na prvom sastanku pojavim u odelu i da kažem devojci da se obuče isto tako elegantno. Onda bih je pokupio i odveo u Mek Donalds. To je moj potez, ne morate da potrošite brdo novca na prvom sastanku. Ne morate odmah da se dokazujete. Sredite se, odvedite je u Mek Donalds i biće oduševljena", otkrio je frontmen grupe „Marun 5“.

3. Uma Turman

"Deluje kao da je sve teže i teže ostvariti kontakt sa muškarcima, pogotovo ako ste žena u godinama. Ali, bolje je biti u vezi sa nekim ko vas vara nego sa nekim ko ne pušta vodu za sobom u toaletu", savetuje Uma.

4. Megan Foks

"Momci u dvadesetim godinama su potpuno gubljenje vremena. Oni nemaju ništa da ponude što se tiče konverzacije, oni su potpuno nezreli", veruje seksi Megan.

5. Ke$ha

"Ako hoćete nekoga da prebolite, počnite tako što ćete napisati bezobraznu pesmu o njemu i objavite je da se čuje svuda u svetu. Onda se ljubite sa seksi muškarcem sa bradom", kaže popularna pevačica.