Da se obezbedi

Bosanac pokupovao sve novine zbog konkursa za posao

Cazinac je pokupovao sve primerke jedne nedeljne novine kako bi što manje ljudi videlo

Ludi svet
> 21:38h

Jedan misteriozni čovek iz Cazina već dve sedmice kupuje sve primerke jedne sedmične novine da bi konkurs za posao u Drugoj srednjoj školi u Cazinu videlo što manje ljudi.

"Sve bi bilo uredu da barem u školi daju uvid u potrebne dokumente da bi se mogla uredno predati konkursna dokumentacija, međutim, oni su nas odbili rečima "kupite novine na kiosku", navodi se u obaveštenju koje kruži društvenom mrežom Fejsbuk, uz opasku da je sumnjivo da je konkurs raspisan u nedeljniku, koji košta evro.

Prodavač u jednom kiosku u cazinskoj ulici Trg Zlatnih ljiljana, koji je htio ostati anoniman, potvrdio je da njemu nepoznata osoba u poslednje vreme pokupuje sve primerke tih nedeljnih novina nedugo posle njihovog izlaska u prodaju.

U izjavi Zlatko Topić, direktor Druge srednje škole, negirao je da se uslovi konkursa nisu mogli videti u školi.

"Konkurs je istog dana kada je objavljen bio i na oglasnoj tabli u školi. A što se tiče toga da neko kupuje sve novine, nije mi poznato. Takođe, nemam ništa s tim što je konkurs raspisan u nedeljnim novinama jer je za to nadležan školski odbor", rekao je Topić, dodajući da je u međuvremenu konkurs završen.