Prilaze joj momci

FIFI OTVORILA DUŠU: Nikako da nađem srodnu dušu, a volim samo strejt muškarce!

Na putu sam da postanem žensko, ali nisam još uvek počela sa hormonskom terapijom, rekla je Fifi i dodala da jedva čeka da ugradi nove grudi

Stars
> 10:02h

Marinela Đogani i Fifi su gostovale kod Odnjena Amidžića. Ognjen je odmah pohvalio Fifi i rekao joj da dobro izgleda u prirodi.

Marinela je rekla da nije sigurna da li će ona i Fifi ostati u grupi. "Niko me nije nervirao od žirija, a omiljeni su mi Kristina i Željko", kaže Marinela.

Fifi je pričala o tome kako"To nije nešto što se špromenilo. Kad sam bila mala, imala sam osećaj da nešto nije u redu sa mnom. Kad sam imala 10-11 godina, onda sam počela da se oblačim kao devojka. I tad su ljudi počeli da me prozivaju. Mnogo sam prošla od tada. Na putu sam da postanem žensko, ali nisam još uvek počela sa hormonskom terapijom", rekla je Fifi i dodala da je oduvek imala problema, sa diskriminacijom, sa neprihvatanjem.

"Ja uvek menjam frizure, imala sam sve boje na kosi, a pre nekoliko meseci sam obrijala glavu", kaže Fifi. "Imala sam dečka, a grudi su mi veštačke, a uskoro dolaze i "prirodne"", smejala se Fifi.

Ona je rekla da je imala strasne i kratke veze. "Ne mogu da nađem srodnu dušu".

Filip je rekla da ne bi mogla da bude sa ženom koja želi da bude muškarac. "Ja volim samo strejt muškarce."