Foto: Pr Slika

Novi broj u prodaji

Novi broj magazina Story je u prodaji! Ljiljana Jakšić Salveta predstavila ćerku Dariju!

Ljiljana Jakšić Salveta, Elena Karaman Karić, Novak Đoković, Saša Kovačević, Marko Vukotić, Neda Ukraden, Ceca Bojković i mnogi drugi govore ove nedelje za Story!

Stars
> 00:00h

Pre dva meseca glumica Ljiljana Jakšić Salveta u svojoj šestoj deceniji putem vantelesne oplodnje rodila je prvu ćerku kojoj je dala ime Darija. Zbog toga što će sama odgajati dete, njeno porodiljsko odsustvo trajalo je svega mesec dana, a da li joj je teško da u poodmakloj dobi podiže dete i plaši li se budućnosti, otkriva u intervjuu za Story. Dok se priprema za operaciju sinusa i trećeg krajnika, pop pevač Saša Kovačević otkriva da li se boji nove hirurške intervencije, koliku podršku mu pruža devojka Jovana i zašto mu još prija momački život.

Naš najbolji teniser Novak Đoković odlučio je da iskoristi pauzu između turnira i deo odmora provode na Kopaoniku, gde je naučio da skija, ali i napravio svoje prve teniske korake. Story vam prenosi kako svetski broj dva, provodi odmor sa porodicom i voljenom ženom.

Otkako se sa suprugom Slavkom Kruljevićem, ambasadorom Srbije u Finskoj i Estoniji, odselila u Helsinki, glumačka diva Svetlana - Ceca Bojković govori za Story o tome kako se posvetila bračnom životu i uživanju u umetnosti. Novi Story na kioscima od 31.januara!