Foto: Facebook

Puklo mu srce

Umro od tuge za voljenim bratom

Izgubio sam svog najboljeg prijatelja, brata, osobu koja mi je bila najbliža i srce mi je slomljeno. Erik, pozdravi baku i sve ostale, ubija me koliko mi fališ, napisao je na Fejsbuku skrhani Edvin

Planeta
> 00:00h

Braća Erik (30) i Edvin (31) Kupang iz Minesote pre mesec dana živeli su mirnim i srećnim životom sa svojim porodicama.

Početkom januara Erik je iznenada preminuo na putu do posla. Bio je otac dvomesečne bebe.

"Izgubio sam svog najboljeg prijatelja, brata, osobu koja mi je bila najbliža i srce mi je slomljeno. Erik, pozdravi baku i sve ostale, ubija me koliko mi fališ", napisao je na Fejsbuku skrhani Edvin.

Nedelju dana nakon te poruke i dan nakon bratove sahrane, Edvin je umro. Supruga Kili pronašla ga je mrtvog na fotelji u kojoj je veče pre zaspao.

Autopsijom je utvrđeno da je imao uvećano srce, stanje za koje nije znao, i koje je uzrokovalo njegovu smrt. Možda je Edvinovo srce jednostavno puklo od tuge.

Iza je sebe ostavio neutešnu suprugu i ćerkicu Belu. "Moja predivna malena devojčica može me nasmejati u najgorim danima mog života", napisao je Edvin nekoliko dana pre svoje smrti.

Edvin je radio u svojoj firmi koja se bavila bojenjem i trudio se da sam uspe. Lindi Peri i Kili su bile domaćice koje se sada bore da odgoje svoje dve ćerke same.

Njihovi prijatelji su napravili Go Fund Me, fond koji ima za cilj da pomogne finansijski ženama koje su ostale same sa decom, bez partnera.

Prijatelji i porodica su već skupili 5.000 dolara.