Pevačica dozvolila susret oca i sina

OKRUTNA SEVE: Milan konačno posle mesec dana video sina!

Popović strahovao da će se Aleksandar udaljiti od njega jer mu Vučkovićeva uskraćuje zakonsko pravo da s naslednikom bude svakog vikenda

Stars
> 03:26h

Proveo vikend sa sinom. Severina Vučković konačno je dopustila Milanu Popoviću da vidi sina Aleksandra. Ona je popustila posle mesec dana, koliko je prošlo od poslednjeg susreta oca i deteta, tako da su srpski biznismen i njegov sin prošlog vikenda bili zajedno u Zagrebu. Tata je jedva dočekao susret s naslednikom, kome je i ovoga puta sobu u apartmanu hotela u kojem stalno odseda kad je u glavnom gradu Hrvatske pretvorio u igraonicu. S plaže na sneg - Iako srpski biznismen, po odluci suda u Hrvatskoj, ima pravo da viđa dvogodišnjeg Aleksandra svakog vikenda, Seve nije ispunila tu zakonsku obavezu. Pevačica se oglušila o odluku pravosudnih organa, pa je tako pre dve nedelje bez Milanovog odobrenja i znanja odvela sina na Maldive i tako bivšem partneru onemogućila da bude s detetom. Posle ga je vodila na zimovanje u Austriju, a njen advokat obavestio je Popovića da neće biti sa sinom onda kad je trebalo. Zato što sina nije dugo video, ovaj susret je bio veoma emotivan - kaže Kurirov izvor. Pre odlaska u Zagreb kralj bakra se najviše plašio Aleksandrove reakcije prilikom susreta jer se dugo nisu videli. Seve grubo krši zakon - Milan je očajan jer Severina grubo krši zakon, ne dozvoljava mu da vidi dete kad je to propisano, a povrh svega vodi ga po belom svetu a da ga pritom i ne obavesti, pa on uglavnom i ne zna gde mu je dete. Najviše je bio zabrinut da se mali ne udalji od njega, budući da ga nije video mesec dana. Na njegovu sreću, to se nije desilo - govori naš izvor. Milan i njegov sin vikend su proveli u hotelu, jer zbog jakog vetra nisu mogli da idu po parkovima, što uvek rade. Popović s nestrpljenjem iščekuje sledeće ročište kako bi izneo sve ono što mu je kao roditelju Severina uskratila. U borbi za svoje dete spreman je da ide daleko, pa čak i da pravdu potraži na Evropskom sudu za ljudska prava u Strazburu.

Odmarala se SUNČALA ZADNJICU NA MALDIVIMA Severina je pre nešto više od dve nedelje uživala na Maldivima, gde je vreme provodila sunčajući se i uživajući u svim čarima ove egzotične destinacije. Ona je na društvenoj mreži Fejsbuk postavila fotografiju na kojoj se vidi njeno preplanulo telo, ali i zadnjica jer je pevačica na plaži bila u minimalnom bikiniju. Bolje rečeno, u tangama. Pesak je prekrio ono što je trebalo, ali sudeći po ovoj fotografiji, Seve nikad bolje nije izgledala.