Foto: KURIR

Čitalac Kurira opevao Mrkonjića

PESMA MRKI: Milutine mladoženjo stara, voliš žene i ne žališ para!

Čitalac Kurira Između ostalog poručuje Mrki da se mane žena i da čuva pare, ali ga istovremeno savetuje

Politika
> 20:46h

Jedan čitalac Kurira (ime poznato redakciji) poslao nam je pesmu u koje je opevao visokog funkcionera Socijalističke partije Srbije Milutina Mrkonjića.

Između ostalog on poručuje Mrki da se vrati ženi da ona ne bi više patila. Pesmu koju smo dobili prenosimo u celini bez redigovanja.

Militine mladoženjo stara. Voliš žene i ne žališ para. Svi po jednu a ti dvije žene. Ajde jednu ostavi za mene. Milutine gde si dosad bio Sad si došo kad si ostario. Ne dolazi ako nemaš para. To je mene naučila stara. Kada pođeš ti ponesi pare. Nema džabe ni u stare babe. Došlo vreme ništa nema džabe. To su mene naučile babe. Milutine ti se žena mani. Čuvaj pare idu crni dani. Kad ostariš i nestane para. Tada žena svoga muža vara. Čovek znade ali samo ćuti. Ne sme svoju ženu da naljuti. Da je pitam ne znam šta će biti. Još me žena može ostaviti. Zato ćutim i po malo pijem. Vino pijem tugu da razbijem. Žena pita što si tužan tako. Biće para dok je živa Mara. Čuvaj pare i misli o sebi Ako možeš svakog dana jebi. Ako ne mož nikom se ne žali. Što je bilo nikom se ne hvali. Kad ostariš niko te ne vidi Svako beži od tebe se stidi. Život teče i prolazi vreme. Teško onom koji nema žene. Milutine ti se ženi vrati. Nemoj žena zbog tebe da pati. Nekad je voleo i s njom sretan bio. Sada voliš drugu a nju ostavio. Žena kune stalno suze lije. Koga kune bolje da ga nije. Svaka kletva čeka svoje vreme. Milutine vrati se kod žene.