Foto: Kurir štampano

Ništa ne prepušta slučaju

KONCERT U SPENSU: Breni prave svlačionicu uz samu binu

Pevačica će na koncertu u Spensu 14. februara poneti četiri haljine, a da ne bi gubila vreme, presvlačiće se pored scene

Stars
> 00:00h

Pored liftova pravi se i garderoba. Za Lepu Brenu organizatori njenog koncerta u Novom Sadu, koji će održati u Spensu na Dan zaljubljenih 14. februara, čine samo najbolje. Pored hidrauličnih liftova koji se uveliko ugrađuju u binu, majstori rade na izgradnji svlačionice. I to uz sam stejdž. Ovo nije Brenin hir, već praktična stvar s obzirom na to da će na ovom spektaklu nositi četiri haljine. - Brena će se presvlačiti tri puta i nemoguće je da uvek kada to treba da uradi, trči do svlačionice. Da promeni haljinu, potrebno joj je dva-tri minuta i još kada bi odlazila dalje od bine, mnogo vremena bi bilo potrošeno. Da ne bi došlo do toga, ona i organizatori dogovorili su se da se svlačionica improvizuje uz samu binu - kaže naš izvor. Brena je tražila je da se na sceni postave i dva ventilatora koji će je hladiti i tako sprečiti da joj se šminka razmaže. - Ne želim ništa da prepuštam slučaju kada su veliki koncerti u pitanju. Bitno mi je da mi garderoba bude tik uz stejdž, gde će me čitav moj tim sačekati kada siđem. Nije u pitanju hir, već tehnička stvar, koja će mi olakšati pripremu za svaki sledeći blok - kaže Brena. Inače, garderobu pored bine na svakom koncertu ima Ruslana, ali i mnoge druge svetske zvezde. (S. A. R.)

Interesovanje KARTE IDU KAO ALVA Kontingent karata po ceni od 790 dinara odavno je prodat, mnogo ulaznica kupljeno je preko interneta, a karte je rezervisao i veliki broj Breninih fanova iz Rumunije, Bugarske i Slovenije. Posle sjajne konferencije za štampu koju je pevačica održala u hotelu „Park“, a na kojoj je pevala uz tamburaše, interesovanje za spektakl je postalo još veće. Poslednja tri dana ispred Spensa zabeleženi su veliki redovi Breninih obožavalaca, koji su osigurali svoje mesto za Dan zaljubljenih.