Foto: Kurir štampano

Šampion Srbije negira da je bogatiji za milion evra

Partizan: Nismo uzeli ni dinar od Stefana Šćepovića

Stefan Šćepović je u Partizan došao bez obeštećenja i iz kluba je otišao na isti način. Koliko mi znamo, on je u Španiji potpisao višegodišnji ugovor i nema govora da je on sad otkupljen od nas, rekli su u Partizanu

Fudbal
> 23:22h

Otišao bez dinara! Mediji u Španiji tvrde da je Sporting Hihon platio milion evra da bi otkupio ugovor Stefana Šćepovića, a da bi taj novac trebalo da podele njegov bivši klub Partizan i menadžerska agencija „Lijan sport“, koja ga zastupa. Međutim, u Humskoj ističu da su ti navodi pogrešni, jer je stariji od braće Šćepović odavno raskinuo ugovor sa srpskim šampionom. Bio slobodan igrač - To je smešno. Stefan Šćepović je u Partizan došao bez obeštećenja i iz kluba je otišao na isti način. Koliko mi znamo, on je u Španiji potpisao višegodišnji ugovor i nema govora da je on sad otkupljen od nas. Prema tome, nismo dobili nikakav novac za njega, a kamoli taj famozni milion - poručili su nam u Partizanu. Prema pisanju medija na Pirinejima, novac za Šćepovićev otkup skupili su zaposleni u klubu, jer se Hihon nalazi u velikim finansijskim problemima i duguje oko 30 miliona evra. Najplaćeniji u istoriji - Istina je samo da su Španci Stefanu povećali platu i da je postao najplaćeniji igrač u istoriji kluba. Međutim, priča da menadžerska komisija iznosi milion evra nema veze s istinom - tvrdi izvor blizak igraču. (K. R.)

Papreno OBEŠTEĆENJE 25 MILIONA Hihon je odredio otkupnu klauzulu za Stefana Šćepovića i ona iznosi neverovatnih 25 miliona evra, mada ova informacija nigde nije zvanično potvrđena. Takođe, postoji opcija po kojoj bi Srbin uz znatno manju sumu novca mogao da ode ako ekipa ne uđe u Primeru.