Večernji stajling

DOTERANA: Anastasija Ražnatović spremna za izlazak

Ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija objavila je na svoj Fejsbuk profil fotografiju kojom je pokazala odevnu kombinaciju za izlaske

Stars
> 00:00h

Ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija, svakodnevno koristi svoje profile na društvenim mrežama i baš poput svih tinejdžerki najviše voli da postavlja svoje fotografije u različitim odevnim kombinacijama.

Pre izlaska u grad ove subote je objavila na svoj Fejsbuk profil fotografiju kojom je pokazala svoj stajling, te su tako njeni pratioci mogli da vide kako joj stoji crna haljinica i bundica, a svoju odevnu kombinaciju je upotpunila torbom marke "Chanel".

Naravno, u komentarima su se nizali komplimenti kako je lepa i liči na svoju majku, ali isto tako se pokrenula rasprava i oko vrednosti stvari na njoj.

Mlada Anastasija u više navrata pokazala je da ima talenat za muziku na mamu, ali kako odrasta i likom sve više podseća na nju iz tinejdžerskih dana, pa je tako nedavno postavila fotografiju na kojoj neodoljivo podseća na mamu.

Foto: Facebook

Anastasija je u ponedeljak poželila dobro jutro svojim prijateljima na društvenoj mreži Fejsbuk sa veoma atraktivnom fotografijom.