Foto: Nemanja Pančić

Nezaboravni susret

Bojan Perić: Bekam je prijatna osoba, naučio me je kako s fanovima!

Imam divno iskustvo s Dejvidom Bekamom. Mislim da je to u velikoj meri uticalo na to kako se ja danas ponašam sa svojim obožavaocima, ispričao je Perić svoje iskustvo sa ovom velikom zvezdom

Stars
> 13:04h

Mladog glumca Bojana Perića, koji je veliku popularnost stekao kao kadet Stošić u "Vojnoj akademiji", ponovo ćemo od 16. februara gledati u nastavku pomenute serije. Trenutno snima "Urgentni centar" i raduje se svakom novom glumačkom izazovu.

"Najbolja stvar koja može da se desi mladom glumcu je da dobije ulogu kao što je moja u "Vojnoj akademiji", a potom sasvim drugačiju rolu u seriji "Urgentni centar", gde igram smetenog mladog stažistu koji dolazi na praksu u bolnicu. Dešavaju mu se neverovatne stvari, a on treba da im se prilagodi", priča Bojan Perić, koji je, kako kaže, sada već navikao na popularnost koju mu je donela ulogo u seriji "Vojna akademija".

"Svako drugi da je tumačio lik Stošića bio bi popularan i ja se ne zavaravam s tim. Narod najviše voli takve likove koji izlaze iz šablona. Jako mi je drago što je to tako izrežirano u moru lošeg televizijskog programa. Ponosan sam što se mladi ljudi vezuju za naše likove". Perić je aktivan korisnik Fejsbuka i Tvitera, a kako kaže, svim svojim fanovima odgovara na poruke.

"Ako su oni utrošili vreme na to da mi se obrate, i ja ću potrošiti isto toliko vremena da im odgovorim na pitanja", rekao je. Bojan je otkrio da je, kao mali, imao divno iskusto sa Dejvidom Bekamom, od kog je mnogo naučio o odnosu sa fanovima.

"Imam divno iskustvo s Dejvidom Bekamom. Mislim da je to u velikoj meri uticalo na to kako se ja danas ponašam sa svojim obožavaocima. Kada je Dejvid Bekam gostovao s Real Madridom u Beogradu 2003. u jednom trenutku sam ga ugledao, prišao mu i zamolio ga da se slika sa mnom. Odmah je pristao, ali onda se mom ocu desio peh sa fotoaparatom. Umesto da slika, on ga je isključio. U tom trenutku sam pomislio da je propala šansa. Međutim, kada je Bekam video o čemu se radi, rekao je mom ocu da nema problema i da će sačekati da se ponovo sve spremi za fotkanje. Tih nekoliko sekundi dok smo čekali i ćaskali, nikada neću zaboraviti. I danas se vidi to moje oduševljene na slici. Bekam je prijatna osoba i veliki profesionalac. Kada je on tako reagovao, moram i ja u svakom trenutku", zaključio je Perić.