Presrećna mama

PORODILA SE HUREM: Merjem Uzerli donela na svet devojčicu Laru

Ona je na svojoj Fejsbuk stranici okačila fotografiju ručice svoje ćerke, a ispod nje tekst u kome se zahvaljuje Bogu što je rodila zdravu devojčicu

Stars
> 00:00h

Glumica Merjem Uzerli, javnosti poznatija kao Hurem iz serije Sulejman Veličanstveni, donela je na svet zdravu devojčicu Laru.

Ona je na svojoj Fejsbuk stranici okačila fotografiju ručice svoje ćerke, a ispod nje tekst u kome se zahvaljuje Bogu što je rodila zdravu devojčicu.

"Dobro došla na ovaj svet, moja najdraža Laro Uzerli (10.02.2014.). Zahvaljujem Bogu što mi je te je poslao i što si zdrava došla na ovaj svet. Zahvaljujem i svevišnjem jer sam imala snage da te štitim od prvog momenta rođenja. Ovo je najveći poklon. Zahvaljujem i mojoj bliskoj prijateljici Ani koja je bila pored mene tokom porođaja, kao i celoj mojoj familiji i prijateljima. Takođe želim da se zahvalim i vama, mojim fanovima koji ste mi uvek slali pozitivne misli i ljubav. Hvala vam mnogo", piše u statusu glumice.

Podsetimo, Merjem Uzerli ima iza sebe naporan period u životu. Ona je imala teških momenata i u karijeri i u privatnom životu.

Naime, glumica je napustila seriju "Sulejman Veličanstveni" po kojoj je poznaje skoro ceo svet. Zatim je pokušala samoubistvo, a iz Turske se vratila u Nemačku kako bi se lečila od depresije, da bi nakon svega saznala da je u drugom stanju. Vrhunac njene priče desio se kada ju je verenik Kan Ates ostavio zbog toga što nije želela da abortira.

Međutim, turski biznismen se izgleda predomislio i poželeo da bude uz Merjem tokom porođaja. S obzirom da ga glumica nije pomenula u statusu na Fejsbuku, vrlo je moguće da se i ovaj plan izjalovio.

NE PROPUSTITE:

Bivši Huremin verenik se kaje: Pusti me da budem uz tebe tokom porođaja!