Foto: Facebook

Padobran se nije otvorio

SKOK U SMRT: Muž bespomoćno gledao kako mu žena pada u ambis!

Prilikom skoka sa visine od oko 600 metara njen padobran se nije otvorio i pala je u ambis

Planeta
> 00:00h

Dvadesetosmogodišnja Amber Belous tragično je izgubila život u nacionalnom parku Zion, u američkoj državi Juta! Prilikom skoka sa visine od oko 600 metara njen padobran se nije otvorio i ona je pala u ambis.

Tragedija se dogodila samo dve nedelje pošto se udala za Klejtona Batlera (29), koji je je gledao kako mu supruga umire, ali bio je bespomoćan da joj pomogne.

Stotine puta skakali su zajedno, ali ovo je sport u kome niko nema pravo na grešku

Amber i Klejton godinama su se bavili ekstremnim sportovima. Na njihovim Fejsbuk profilima su brojne slike skokova padobranom sa zgrada i litica... - Posle pada poslat je helikopter na lice mesta. Na nepristupačnom terenu spasioci su uspeli da pronađu telo nesrećne žene. Ona je transportovana u bolnicu, ali tamo su samo konstatovali smrt - rekli su spasioci iz Nacionalnog parka.

Amber je prva skočila, a suprug odmah iza nje. Iako je video da se njem padobran nije otvorio on nije mogao ništa da učini. Nadzornik Nacionalnog parka je saopštio da je bejs džamping zabranjen u Zionu, ali da ne mogu da spreče stotine ekstremnih sportista da dolaze i skaču u potrazi za arenalinom.

http://www.youtube.com/watch?v=PV0eJMleDig