Posle nekoliko čašica rakije

JELENA G. NAPRAVILA LOM: Goste kafane gađala stolicama i polivala vodom!

Dan zaljubljenih rediteljka je provela bez verenika Čupe koji joj je mnogo nedostajao pa je tugu ubila alkoholom

Stars
> 00:00h

Pobednica "Farme 5" Jelena Golubović proslavila je Dan zaljubljenih bez verenika Čupe Kalača u kafani, u kojoj je posle nekoliko čašica alkohola napravila lom i goste gađala stolicama i polivala ih vodom!

Ona je u prestoničku kafanu došla sa četiri drugarice i sve vreme se sa nekim dopisivala preko mobilnog telefona, a kad su muzičari počeli da sviraju pesme Cece Ražnatović, koje Jelena obožava, rediteljka je skočila i zajedno sa njima pevala. Onda je iznenada podigla stolicu i počela njome da zamahuje ka gostima koji su je u čudu gledali i sklanjali se. Dok se ona vrtela sa stolicom iznad glave, prišao joj je gazda i zamolio da to ne čini. "Ona je tada bacila stolicu ka gazdi, a on je uspeo da je uhvati! Okrenuo se, a Jelena ga je polila vodom iz čaše i gađala ledom. Jedva je uspeo da joj objasni da ne može tako da se ponaša zbog ostalih gostiju, pa se ona nakratko smirila i nastavila da đuska. U jednom trenutku je čak i skočila na gazdina leđa, zbog čega se on našao u čudu", ispričao je jedan od gostiju.

Dok je pravila feštu, njene drugarice su se sve vreme smejale, a na savete gostiju da treba da je smire, rekle su da ona samo hoće da privuče pažnju i da neće biti agresivna. Jeleni je očigledno Čupo mnogo nedostajao u noći koja je posvećena zaljubljenima, zbog čega se trudila da zaboravi kako u tom trenutku nisu zajedno.

Nedostaje joj Čupo (Foto: Facebook)