Izazvao tuču

Kris Braun žrtva ucene: Mora da plati 250.000 dolara kako bi izbegao zatvor!

Malkom Ausbun podneo je krivičnu prijavu protiv repera koji je prema navodima, tokom košarkaške utakmice zajedno sa svoja tri druga izazvao tuču u kojoj je on povređen

Pop kultura
> 15:52h

Popularni muzičar Kris Braun često je na meti medija zbog svog skandaloznog ponašanja, a sad je postao žrtva ucene, zbog navodne tuče u kojoj je učestvovao na košarkaškoj utakmici prošle godine.

Malkom Ausbun podneo je krivičnu prijavu protiv repera koji je prema navodima, tokom košarkaške utakmice zajedno sa svoja tri druga izazvao tuču u kojoj je on povređen.

Prema pisanju stranih medija, Ausbunov advokat je poslao pismo Krisovom advokatu u kome se navodi, da ukoliko reper ne bude platio odštetu od 250 000 dolara, podićiće optužnicu i poslati muzičara u zatvor. Braun ipak , ne želi da plati izvesnu sumu, jer kako kaže Malkoma nije nikada ni dotakao i smatra da je žrtva njegove ucene.

Takođe, i jedan od bivših advokat navodne žrtve je još prošle godine potvrdio da Kris nije tukao njegovog tadašnjeg klijenta i da ima sve zabeleženo na snimku , ali je zbog te izjave dobio otkaz.