Pogubljeni

ŠTA TO GOVORE: 17 najglupljih izjava svetskih zvezda

Zaista ne mogu da se setim imena klubova koje smo obišli, kratko i jasno odgovorio je Šakil O Nil na pitanje da li je tokom boravka u Grčkoj posetio Partenon

Pop kultura
> 00:00h

Iako imaju svoje portparole i timove za odnose s javnošću, slavne svetske zvezde u intervjuima često izgube kompas i kažu nešto što potom godinama publiku zasmejava.

Britni Spirs

"Nikad nisam imala potrebu da posetim Japan. Jednostavno zato što ne volim da jedem ribu, a znam da je tamo u Africi jako popularna", zaključila je Britni Spirs kada su je tokom jednog intervjua pitali o odlasku u Japan.

Kristina Agilera

"Gde će ove godine biti festival u Kanu?", jednom prilikom se upitala pevačica.

Čarli Šin

"Ja imam drugačiji sastav. Imam drugačiji mozak, drugačije srce. Čoveče, ja imam tigrovu krv", jedna je od brojnih Čarlijevih izjava iz razdoblja od pre tri godine kad je dobio otkaz i prestao sa snimanjem serije 'Dva i po muškarca'.

Paris Hilton

Foto: Instagram

Bogata naslednica o Walmartu: "Kao, oni rade neke zidove (walls) tamo?", Walmart je američka multinacionalna korporacija koja ima lance trgovina s popustima.

Kameron Dijaz

"Primećujem gravitaciju otkad sam bila jako mala", rekla je Kameron Dijaz.

Dejvid Bekam

"Definitivno bih želeo da moj Bruklin bude kršten, ali još ne znam koju veru ćemo odabrati", izjavio je Dejvid nakon rođenja sina Bruklina 1999. godine.

Maraja Keri

Foto: Reuters

"Kad god na televiziji vidim koliko dece širom sveta gladuje, dođe mi da plačem, ne mogu da pomognem", rekla je Maraja Keri u jednom intervjuu. Ali, to nije bilo sve. "Mislim, volela bih da budem tako mršava, ali ne sa svim tim muvama, svakodnevnom smrti i ostalim stvarima", dodala je ona.

Vinona Rajder

"Najbolje se osećam kad sam srećna", zaključila je Vinona Rajder jednom prilikom.

Silvester Stalone

"Jedini srećan umetnik je mrtav umetnik jer tek onda se ne možete menjati", zaključio je jednom Stalone.

Kanje Vest

Foto: Instagram

"Neću previše pričati o reinkarnaciji, ali kad sam jednom prilikom bio u Guči prodavnici u Čikagu bilo je to najbliže što sam se ikad osećao da sam kao kod kuće", zaključio je reper.

Džoni Dep

"Amerika je glupa, baš je kao glupi psić s velikim zubima. Grize i može da nas povredi. Agresivna je", ovako je američki glumac opisao Ameriku.

Kim Kardašijan

"Razgovarala sam danas s devojkom koja ima rak. Pričala mi je o tome kako joj je teško. Ali, zbog te teške bolesti naučila je puno o životu, a i ko su joj pravi prijatelji. Ima 18 godina. Pomislila sam, pa tako se i ja osećam", ispričala je Kim o svojim osećanjima nakon što je razgovarala sa bolesnom devojkom.

Džastin Biber

Foto: Fonet

"Ne znam puno o političkim strankama. Ali, šta god se događa u Koreji, loše je", obznanio je Biber koliko zna o politici.

Gvinet Paltrou

"Radije ću pušiti krek, nego da jedem sir iz limenke", rekla je Gvinet.

Lindzi Lohan

Foto: Twitter

"Oduvek sam želela da uradim ono što je uradila Merlin Mondo (tokom Korejskog rata), kad je postavila pozornicu i napravila koncert za sve vojnike. Sve je sama uradila. Predivno je videti tako seksi ženu, mačku, koja je u osnovi pin up, ono što sam ja oduvek težila da budem", pokušala je glumica da objasni.

Džesika Simpson

"Da li je ovo što jedem piletina ili je riba? Znam da je reč o tuni, ali na konzervi piše "Chicken by the Sea" (Piletina iz mora)", izjavila je jednom prilikom Džesika Simspon. "Chicken by the Sea" je proizvođač plodova mora, a naziv je osmišljen prema albacore tuni koja ima svetlo meso pa je još zovu bela tuna ili morska piletina.

Šakil O Nil

"Zaista ne mogu da se setim imena klubova koje smo obišli", kratko i jasno odgovorio je Šakil na pitanje da li je tokom boravka u Grčkoj posetio Partenon.