Foto: Rojters

Podrška supruzi

ANĐA DIZAJNERKA DRAGULJA: Bred Pit nosio dijamantske dugmiće na dodeli Oskara

Nizu titula koje ima Anđelina Džoli u sklopu svog imena, sada može da doda i dizajnerka dragulja. Njen najdraži klijent je verenik Bred Pit koji je manžete i dugmiće napravljene od dijamanata nosio na svom sakou na dodeli Oskara

Pop kultura
> 13:16h

Anđelina Džoli dizajnirala je specijalne dijamanske dugmiće koje je na svom sakou nosio njen verenik Bred Pit tokom ceremonije dodele Oskara. Glumica je svoju liniju nakita dizajnirala u saradnji sa draguljarom Robertom Prokopom koji je pomogao u izradi njihovog vereničkog prstenja.

Nizu titula koje ima Anđelina Džoli u sklopu svog imena, sada može da doda i dizajnerka dragulja. Njen najdraži klijent je verenik Bred Pit koji je manžete i dugmiće napravljene od dijamanata nosio na svom sakou, a završni izgled Anđelinine ideje pokazao je u nedjelju na dodeli Oskara.

Dugmići imaju i sentimentalnu vrednost jer ih mu je Anđelina poklonila za Božić. Glumica je svoju liniju nakita izradila u saradnji sa draguljarom Robertom Prokopom koji je Bredu pomogao kod izrade vereničkog prstena.