Mlada Bosanka ljuta na Eminu

ILMA KARAHMET NESKROMNO: Krivo mi što me porede sa Harisom!

Emina je poredila mene sa Harisom, a ne znam da li je ona uopšte kompetentna da se i sama poredi sa mnom, rekla je Karahmet

Pop kultura
> 00:00h

Ilma Karahmet, devojčica iz Kiseljaka koja je ispala u poslednjoj emisiji pre superfinala najgledanijeg šoua X Factor, povređena jer nije uspela da uđe u finale. Mlada Bosanka najviše je pogodilo što Emina Jahović Sandal nije glasala za nju u duelu sa Maidom Haćimovićem.

"Ilma je pretalentovano dete ali njeno vreme tek dolazi. Još uvek je premlada za vrtoglavu popularnost i novčenje talenta. Teško je to... X faktor Adria"bi od sledeće godine trebalo da povede računa o godinama takmičara. 17 godina, naviše... I svi srećni. Ovako teško...", napisala je Emina Jahović na svom Fejsbuk nalogu, potom je Ilma odgovorila "kletvom": Hvala ti Emina, imaš svoju decu i dabogda te usrećili kao što si ti mene.

Sudija X Factor: Emina Jahović
"Kad su se kamere ugasile prišao mi je Kiki i tešio me, a Emina me poljubila. Nisam imala snage ni da je pogledam, nije bila fer! Krivo mi je što je Emina poredila mene sa Harisom, jer ne znam da li je ona uopšte kompetentna da se i sama poredi sa mnom", rekla je Ilma.

Iako je ugovorom u obavezi da daje intervjue i po završetku šoua, Ilma se odmah posle emisije vratila u Kiseljak.

"Trebalo je da odmah po ispadanju gostuje u Jutarnjem programu, ali je njen otac odbio. Insistirao je da se odmah vrate kući, uz objašnjenje da je za nju takmičenje završeno i da ne vidi razloga da se njegova ćerka tim povodom više pojavljuje", saznali smo iz izvora bliskog produkciji.