Foto: X Factor/Luka Pilipović

Van sebe od sreće

Lukijan ponosan na plasman u superfinale X Faktora

Pomalo se i tresem od sreće! Zadovoljan sam bio nastupom, pored pesme "Sve moje zore", ovo mi je omiljeni nastup, rekao je mladi pevač

Pop kultura
> 00:00h

Sreća! Finalista iz takmičarske grupe pop pevačice Emine Jahović bio je van sebe od sreće kada je saznao da se plasirao u superfinale popularnog takmičenja! "Ne znam šta da vam kažem. Pomalo se i tresem od sreće! Zadovoljan sam bio nastupom, pored pesme "Sve moje zore", ovo mi je omiljeni nastup! Veoma sam ponosan i hvala svima koji me podržavaju!", rekao je šarmanti Lukijan.

Kako saznajemo, njemu su prvi čestitali članovi njegove porodice: mama, tata, stariji brat I mlađa sestra koja je njegov najvatreniji obožavalac. "Lukijan ima zaista ogromnu podršku porodice, što je veoma važno u ovako teškim momentima. Oni su familija iz sveta muzike I sve razumeju. Lukijanov tata se profesionalno bavi muzikom, a mlađa sestra peva fantastično! Ko zna, možda se I ona prijavi sledeće godine", kaže izvor blizak produkciji.

Po završetku emisije svi superfinalisti su slavili veliki uspeh, a kako saznajemo, i Lukijanova porodica je sve vreme bila uz njega.

http://www.youtube.com/watch?v=jT8IjjfcziY#t=0