Foto: Damir Dervišagić

Mučnina i vrtoglavica

Aleksandri Bursać pozlilo na snimanju!

Bilo mi je loše jer imam mnogo nastupa i gostovanja, pa ne stižem redovno da spavam i jedem, što me iscrpljuje. Malo mi je muka i vrti mi se u glavi, večernji su sati, a ja nisam ni doručkovala, rekla je Aleksandra

Stars
> 11:00h

Pevačici Aleksandri Bursać pozlilo je nakon snimanja emisije "Grand šou". Osmeh koji je uspela da zadrži nekoliko minuta, koliko je trajala pesma, ugasio se odmah po silasku sa bine. Naime, pevačica je nakon silaska sa scene žurno pokupila stvari iz šminkernicei krenula ka svom automobilu. Sa kesama i torbama u rukama, Aleksandra je otvorila vrata studija, ali nakon samo nekoliko koraka primetili smo da gubi ravnotežu, zbog čega se pridržala za zid. Na trenutak je zatvorila oči i ponovo napravila nekoliko sporih koraka, ali očigledno da nije uspevala da se održi na nogama.

Kada smo joj prišli da vidimo kako se oseća i da li je dobro, kao i da li je u pitanju trudnička mučnina, Aleksandra nam je uz osmeh rekla:

"Ne brinite, mučnina nije trudnička! Bilo mi je loše jer imam mnogo nastupa i gostovanja, pa ne stižem redovno da spavam i jedem, što me iscrpljuje. Malo mi je muka i vrti mi se u glavi, večernji su sati, a ja nisam ni doručkovala jer sam imala nekoliko vezanih nastupa u različitim delovima Srbije, a želela sam da ispoštujem i gledaoce „Granda“. Moram više da povedem računa o zdravlju, ali ne nalazim vremena", izjavila je Aleksandra.