Čeka utakmice

BERTANS JE SPREMAN: Letonac ubacio 34 trojke zaredom

Postavio sam novi lični rekord sa 34 ubačene trojke zaredom. Spreman sam", poručio je Letonac

Košarka
> 00:00h

Košarkaš Partizana Davis Bertans pričekaće na povratak na parket, sa obzirom da je duel 24. kola ABA lige Solnokom odložen zbog obaveza mađarskog tima u Evročelendž kupu.

Letoncu to ništa nije smetalo da dobro trenira i kako je sam napisao na Tviteru, veoma je spreman i zadoovoljan formom u kojoj se nalazi.

"Dobar šuterski trening, postavio sam novi lični rekord sa 34 ubačene trojke zaredom. Spreman sam", poručio je Bertans putem Tviter profila.

Davis Bertans se povredio u poslednjoj, četvrtoj utakmici finala plej-ofa sa Crvenom zvezdom. Letonac je nezgodno doskočio prilikom jednog napada, u igri bez kontakta, a oči pune suza na kraju meča najavile su veliku tragediju...

Po povratku u Beograd na navijači Partizana su sjajno dočekali svog košarakaša i još jednom pokazali kakva hemija vlada između igrača i navijača crno-belih. Bertans je prvo dočekan, aplauzom, a zatim su Grobari skandirali i njegovo ime. Čak se pojavio i transparent na letonskom jeziku, na kom je pisalo “Dobrodošao kući #44″.