Foto: Sabesednik

Zbrinuo ga Putin

MUKE U EGZILU: Viktor Januković zamenio luksuz još većim luksuzom!

Predsednik Ukrajine u egzilu kupio je za 52 miliona dolara dvorac pored rezidencije Vladimira Putina i oseća se ko kod svoje kuće, piše "Sabesednik"

Planeta
> 00:00h

MOSKVA - Viktor Janukovič, predsednik Ukrajine u egzilu, živi u dvorcu na skupom imanju u predgrađu Moskve, u blizini rezidencije predsednika Rusije Vladimira Putina, piše rusko novina "Sabesednik", prenosi LB.ua.

Taj list tvrdi da je Janukovič stigao u Moskvu u noći između 14. i 25. februara i da je tada smešten u hotelu "Ukrajina", čiji su vlasnici bliski Putinu. Zatim je 25. feubruara smešten u sanatorijum, gde je proveo smao jedan dan.

već 26. februara Janukovič se preselio u nov dom u Podmoskovlju, koji se nalazi ne više od kilometar od Putinove rezidencije "Barviha". To "skromno" zdanje poznato je kao dvorac Majendorf, gde Putin inače prima visoke goste iz inostranstva.

Oleg Mitvolj, predsednik partije "Savez zelenih - narodna partija", tvrdi da je Janukovič svoj nov dom platio 52 miliona dolara!

"Postao je stanar tog naselja dva dana pre nego što je održao konferenciju za novinare u Rostovu na Donu. Svake večeri šeta napolju i oseća se kao kod kuće. A njegovu devojku možete naći u tržnom centru "Drim haus" na Rubljevo-Uspenskom. Svakog dana je tamo, kupuje naveliko. Ona je ona devojka što u spotu za "Mežigorje" s psom uzleće helikopterom", kazao je Mitvolj.

Ovde šopinguje Janukovičeva devojka Foto: Sabesednik

Janukovič je pazario "veoma lepu kuću", kaže Mitvolj. "To je ogromna vila u engleskom stilu na tri sprata, s već odgovarajućim profesionalnim dizajnom, sa engleskim nameštajem. Kupljena je bez pregovaranja. Glavni uslov bilo je da kupac bude tu na dan kupovine", isprikao je Mitvolj.

Inače, sve Janukovičeve komšije su miltimilioneri i milijarderi. Odmah do njega vilu ima Lejla Alijeva, najstarija ćerka predsednika Azerbejdžana. Naravno, njen tata ima imanje odmah pored. piše "Sabesednik".