Foto: Printskrin

Lude cene

PAPRENO: Ulaznice za duel Real - Barselona koštaju 900 evra na crno

Očekuje se da na dan utakmice cene dostignu i čitavih 1.500 evra, što je nezabeleženo do sada, ali s obzirom da će s jedne strane gledati Ronalda i Bejla, s druge Mesija i Nejmara, nema sumnje da će se tapkaroši obogatiti

Fudbal
> 00:00h

MADRID - Groznica El Klasika.

Real Madrid će u nedelju od 21 sat ugostiti Barselonu u novom El Klasiku, u kome bi pobedom širom otvorio vrata titule. Stadion "Santjago Bernabeu" sa kapacitetom 83.000 sedišta je pretesan za sve zainteresovane, a koliko je jagma za ulaznicama najbolje govori podatak da se na crno cene kreću čak i do 900 evra.

Očekuje se da na dan utakmice cene dostignu i čitavih 1.500 evra, što je nezabeleženo do sada, ali s obzirom da će s jedne strane gledati Ronalda i Bejla, s druge Mesija i Nejmara, nema sumnje da će se tapkaroši obogatiti.

S obzirom da je veći deo kapaciteta stadiona Reala rasprodat navijačima koji imaju godišnje ulaznice, u slobodnu prodaju za ovaj meč pušteno je 18.000 karata.

Barselona je na "Santjago Bernabeuu" u Primeri poslednji put slavila 10. decembra 2011. godine, kada je bilo 3:1.

http://www.youtube.com/watch?v=aP5Yu3BHEZ8

U prvom delu sezone Barselona je slavila sa 2:1 na Nou Kampu. Golove za katalonski klub postigli su Nejmar u 19. i Aleksis Sančez u 79. minutu. Jedini strelac za Real bio je Hese Rodrigez u 90. minutu.

Real posle 28 kola Primere vodi sa 70 bodova, četiri više od Barselone i pobedom bi gotovo definitivno izbacio iz trke za titulu svog najvećeg rivala. Jedinu opasnost četi Karla Anćelotija predstavljao bi Atletiko iz Madrida, koji je trenutno drugi sa 67 bodova.